Nagrywanie filmów

Nieodłącznym towarzyszem Fantazjad jest kamera filmowa. Dzięki temu możemy pochwalić się bogatym zbiorem relacji i zwiastunów z zeszłych edycji. Pozytywny odbiór tych materiałów zachęcił nas do rozwijania się w tej dziedzinie i przerodził w fascynacje sztuką filmową "od kuchni". Oprócz corocznych zwiastunów i relacji tworzymy produkcje nie związane z organizowanymi przez nas larpami. Staramy się aby to, co robimy robić w sposób jak najbardziej zbliżony do profesjonalnego - począwszy od pomysłu, stworzenia scenariusza, scenopisu, przez casting aktorów i statystów, organizację planu zdjęciowego, po prace montażowe, efekty specjalne i tworzenie ścieżki dźwiękowej. Wszystko tworzymy sami.

Stowarzyszenie Fantazjada podczas kręcęnia trailera do Fantazjady 2012fot. Katarzyna Szczepaniak Stowarzyszenie Fantazjada podczas kręcęnia trailera do Fantazjady 2012fot. Katarzyna Szczepaniak Stowarzyszenie Fantazjada podczas kręcęnia trailera do Fantazjady 2012fot. Katarzyna Szczepaniak Stowarzyszenie Fantazjada podczas kręcęnia trailera do Fantazjady 2012fot. Katarzyna Szczepaniak Stowarzyszenie Fantazjada podczas kręcęnia trailera do Fantazjady 2012fot. Katarzyna Szczepaniak Stowarzyszenie Fantazjada podczas kręcęnia trailera do Fantazjady 2012fot. Katarzyna Szczepaniak

Użyj strzałek do nawigacji, oraz Esc aby zamknąć okno.